MOUNTAIN logo

  ENG
DEČIJI PRSLUCI DEČIJE JAKNE PROLEĆE / JESEN DEČIJE JAKNE ZIMSKE MUŠKI PRSLUCI ŽENSKI PRSLUCI KUPOVINA

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na veb sajt www.mountain.rs, jedini zvanični veb sajt MOUNTAIN.

Sve komentare i pitanja u vezi sa sajtom, možete uputiti na Kontakt stranici sajta.

Poštovani korisnici, vašim ulaskom na ovaj veb sajt, vi bezrezervno pristajete  na poštovanje sledećih pravila korišćenja sajta.

Korišćenjem bilo kog dela MOUNTAIN sajta i svih njegovih delova firme, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem MOUNTAIN portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim uslovima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo MOUNTAIN sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. 

Ako ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne pristupate i/ili ne koristite ovaj sajt. 

MOUNTAIN posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja MOUNTAIN sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

MOUNTAIN sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

MOUNTAIN sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje MOUNTAIN sajta koristite na vlastitu odgovornost i MOUNTAIN se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup MOUNTAIN portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. 

Autorska prava

Sadržaj ovog  veb sajta odnosno  njegov tekst, softver, muzika, zvuk, dizajn, robni žig, logotip,  grafički prikazi, grafička rešenja, autorska ideja, koncepcija, moduli i fotografije, zaštićeni su autorskim pravom. Svako drugačije korišćenje zaštićenog materijala sa ovog veb sajta nije dozvoljeno i kažnjivo je po Zakonu.

MOUNTAIN Sport polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava MOUNTAIN portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (MOUNTAIN Sport, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je MOUNTAIN povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

MOUNTAIN sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. MOUNTAIN linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

MOUNTAIN štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. MOUNTAIN se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

MOUNTAIN može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke MOUNTAIN koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

MOUNTAIN obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

MOUNTAIN se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila MOUNTAIN sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

MOUNTAIN objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji MOUNTAIN nema niti može imati uticaja. Samim tim MOUNTAIN nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Odšteta

Pristajete da obeštetite nas i bilo kog našeg službenika, direktora, zaposlenog, agenta, predstavnika, imaoca licence, dobavljača i provajdera operativnih usluga, na zahtev protiv bilo koje i svake tvrdnje, akcije, postupka, zahteva, štete, gubitaka, obaveza, troškova i izdataka koje smo pretrpeli, a nastalih kao rezultat Vašeg korišćenja sajta, osim u skladu sa ovim uslovima, ili bilo kojim važećim zakonima i propisima.


Virusi, hakovanje, i drugi prekršaji

Ne smete da zloupotrebite sajt uvođenjem, prenosom ili nameštanjem slanja bilo kakvih virusa, loših fajlova, Trojanaca (Trojan Horse), crva (Worm), vremenskih i logičkih bombi, keystroke loggera, spajvera (Spyware), advera (Adware) ili drugih materijala koji su napravljeni da na razne načine utiču na rad bilo kog kompjuterskog softvera, hardevra ili telekomunikacione opreme, ili koji utiču na presretanje ili preuzimanje bilo kakvih podataka ili ličnih informacija. Ne smete pokušavati da dobijete neautorizovani pristup sajtu, serveru na kom se on nalazi ili bilo kom serveru, kompjuteru ili bazi podataka koji su povezani sa ovim sajtom. Ne smete napadati sajt odbijanjem usluge (DoS), distribuiranim odbijanjem usluge (DdoS) ili bilo kojim drugim napadom.
Svako kršenje ovih odredbi smatra se krivičnim prekršajem. Mi ćemo prijaviti svako kršenje propisa odgovarajućim pravosudnim organima i sarađivaćemo sa njima na otkrivanju Vašeg identiteta. U slučaju ovakvog prekršaja, Vaša prava da koristite sajt biće momentalno obustavljena.


Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja je nastala usled DdoS napada, virusa, ili drugih tehnički štetnih materijala koji mogu inficirati Vašu kompjutersku opremu, kompjuterski program, podatke ili drugi materijal zbog korišćenja sajta, preuzimanja bilo kakvog materijala sa sajta ili materijala sa sajtova koji su povezani sa našim.

Reklamiranje i Sponzorstva

Delovi sajta ili ceo sajt povremeno mogu da sadrže reklame ili sponzorstva. Oglašivači i sponzori su odgovorni da obezbede da je svaki materijal na sajtu u saglasnosti sa važećim zakonima, propisima, i kodeksom ovih uslova. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu grešku ili netačnost ovih reklamnih ili sponzorskih materijal.

Modifikovanje i promene pravila

MOUNTAIN zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama MOUNTAIN može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na MOUNTAIN sajta smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Zakonodavstvo

Uslovi se rukovode i tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.


Sporovi

Svaki spor koji proizađe ili je povezan sa sajtom, biće podređen isključivoj nadležnosti sudova Srbije u Beogradu.

Poštovani korisnici, nakon što ste se upoznali sa obavezujućim  Pravilima korišćenja, želimo vam ugodan i prijatan boravak na stranicama ovog sajta.

 

         
  • Home • Pomoć pri kupovini • Informacije  
         
  Dečiji prsluci Kupovina O nama  
  Dečije jakne PROLEĆE/JESEN Odaberite pravu veličinu Kontakt  
  Dečije jakne ZIMSKE Dostava Uslovi korišćenja  
  Ženski prsluci Saradnja Oglas  
  Muški prsluci      
         
  Radno vreme:  
  Ponedeljak - Petak 09:00h -16:00h